Get Adobe Flash player

shanghai_tower_2_mainZEPS vabi vse igralce k sodelovanju v prihajajoče svetovno prvenstvo v pikadu, ki bo potekalo v Shanghai-ju na Kitajskem od 6-9 novembra 2012. Sodelovali bodo igralci iz približno 30-tih različnih držav, med njimi tudi Slovenija, ki je prav tako članica IDF-a. Slovenijo bodo zastopali ZEPS-ovi igralci in se bodo potegovali za najboljše rezultate. Vrhunec turnirja bo ekipno tekmovanje iz vsake prijavljene države. Ekipa mora biti sestavljena iz najmanj štirih članov, med njimi pa mora biti tudi ženska predstavnica. Igra se na tarči veliki 15 inčev in konicami Soft-tips. Vsak obiskovalec bo prejel kartico, ki mu bo omogočala vstop v dvorano turnirja.

 

Informativne cene prevoza in bivanja v Shanghai-ju

 

Povratna letalska karta od 570,00 do 650,00 eur. Let iz Benetk. Prestop v Moskvi. Iz Moskve v Shanghai. Predviden čas poleta 20 ur, 5 h 30 min postanka v Moskvi.

Relacija MB - BENETKE, 5 ur vožnje z osebnim avtomobilom, 375 km, cena prevoza približno 85,00 eur v obe smeri.

Cena nočitve z ločenima ležiščema 34,00 eur (17 eur na osebo).

 

ZEPS organizira prijavo, spanje in prevoz. Pozorni bodite na pravočasno prijavo, saj vam moramo urediti tudi vizo. Prijave zbiramo do 15.10.2012 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . K prijavi dodajte tudi fotokopijo potnega lista.

Program tekmovanja

 


Sorodne vsebine:


Ogled spletne stranii Ogled spletne strani Ogled spletne strani